Wednesday, December 1, 2010

Hem tocat fons. Som els penúltims de la lliga Catalana.

Fart de personalismes que destrossen una vegada i altre el camí cap a la llibertat dels catalans. Així de clar. Molt enfadat. Fa 8 anys teníem 23 diputats independentistes, amb l'augment de gent a favor de la independència pensava que hores d'ara passaríem dels 30 i en tenim CATORZE! No us adoneu? Qui són els responsables?
L'objectiu de Solidaritat era donar una empenta i ser un instrument pel creixement  de  l'independentisme o el que volia era apropiar-se de la marca per profit particular al preu que sigui, com han fet Puigcercós o Montilla?
Quina campanya s'ha fet per captar al votant de CiU? O el que es pretenia era captar a la gent de les JERC?
L'objectiu de la direcció de Solidaritat era enfonsar ERC i Reagrupament i donar la majoria a CiU? Felicitats ho heu aconseguit. Per seure vosaltres tenim 9 diputat menys que fa 8 anys i molts menys dels que tindríem si les ofertes reflectissin en diputats el creixement real de la gent a favor d'un Estat català. Aquest resultat és un autèntic desastre per l'independentisme. Hem tocat fons i hi ha molta gent que ho celebra, jo no. Però a vosaltres que us importa, ja teniu el vostre seient, això ja comença a semblar a ERC, quina pena, mai aprenem. Fins i tot em van censurar els meus comentaris al Facebook de Solidaritat Catalana, exemplar, visca la democràcia des de les bases, gran feina de captació. AL LORO! (del manual argumentari).
Que ens espera a les municipals? Tota Catalunya de CiU i algun regidor de SI? Sabem qui és el nostre adversari? Serem la crossa de CiU als ajuntaments?
Si a les properes catalanes hem de destrossar els 10 diputats d'ERC per guanyar-ne 4 Solidaritat amb mi no conteu, quedarien 8 diputats independentistes. 
Hem de felicitar als nous grans estrategues per la independència de Catalunya?
Seguim errant. Creieu que la millor campanya era l'espectacle que vam donar el darrer 11 de setembre? Qui li va plantar cara o desgastar a CiU?. Qui li va donar l'esquena a la gent de les consultes en la festa de celebració d'Arenys? Aquesta es la manera de fer créixer l'independentisme i donar un cop de mà per poder-ho viure? Quina sortida digne es va oferir a la gent de Reagrupament? La manca de generositat s'ha pagat molt cara. Campanya "osties entre nosaltres" i CiU petant-se de riure. Els catalans ens mereixem un projecte més ambiciós, més gran, on hi capiguem tots.
Els independentistes som uns curts de mires! Alguna cosa no estarem fent bé.
Que n'aprenguin? (un altre gran argument). Qui som per donar lliçons?. La humilitat sembla reservada al Guardiola, ell si que ha sabut fer el millor equip del món. Nosaltres som els penúltims de la lliga Catalana. I el pitjor de tot és que som capaços de celebrar-ho.

No comments:

Post a Comment