Tuesday, November 2, 2010

Desconcert econòmic, la crisi nacional de CiU

Perquè guanyarà CiU?
Segons les enquestes CiU guanyarà àmpliament i totes les forces del tripartit baixaran.
On aniran la majoria dels votants del PSC? Sembla que a CiU, a casa de l'etern rival, amb el contrari contra qui han lluitat tota la vida. Pot ser que el desconcert econòmic que ha provocat la crisi porti votants de l'esquerra a la dreta. Tampoc cal oblidar que els votants del PSC són espanyolistes i troben en la proposta de CiU un partit que al menys garanteix el treballar per continuar dintre d'Espanya.
CiU heretarà el desconcert econòmic que ells mateixos han creat, i també la crisi nacional d'un país empobrit, dividit i enfrontat sense llibertat per decidir. Els números canten i cantaran, i mantenir aquest enfrontament amb Espanya privant de la democràcia i de la llibertat als catalans té els dies comptats .
La crisi de identitat del PSC l'ha portat al fracàs i el que és pitjor, s'ha quedat sense futur. Només queda CiU, el darrer obstacle, acabaran fracassant perquè estan equivocats i continuaran perjudicant a la gent d'un país que ni té el dret a conèixer la seva veritable identitat, i que havent protagonitzat grans episodis de la història del món ha de suportar que altres nacions s'apoderin dels seus fets i de les seves gestes.

No comments:

Post a Comment